Skip to content

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi flyttet inn i Grubbegata 4 i 2015. BOAS Eiendom hadde ansvaret for en stor leietakertilpasning i forbindelse med dette. Vi opplever BOAS Eiendom som veldig serviceinnstilt og profesjonelle, både i planlegging og driftsfasen. Flinke folk som det er lett å forholde seg til.

Pål Pernes, Økonomisjef i Norges KFUK-KFUM.

Brother er leietaker i et bygg BOAS Eiendom drifter. Vi opplever BOAS Eiendom som svært profesjonelle og dyktige. Det som kjennetegner BOAS Eiendom er at de er løsningsorienterte når problemer oppstår og tar seg av oss som leietaker på en svært god måte. Vedlikehold og drift fungerer slik det skal, og vi er godt fornøyde etter selv å ha eid bygget tidligere og vet hva det innebærer å drifte et bygg.

Geir Langedrag, Country Manager i Brother Norge.

KFUM Eiendom engasjerte BOAS Eiendom for å utvikle KFUM-huset i Grubbegata 4-6. Samarbeidet med BOAS Eiendom førte til en veldig god utvikling for bygningen, som igjen resulterte i et godt salg av bygården. BOAS Eiendom leverte veldig bra på konseptutvikling og oppfølging av ombyggingsarbeidene, i tillegg til at de hadde god kontroll på leietakerne og formaliteter rundt salgsprosessen.

Espen Musæus, styreleder i KFUM Eiendom.

Mentor Medier AS er leietaker i Grubbegata 4-6. Vi opplever BOAS Eiendom som kompetente og serviceinnstilte.

Kenneth Ericson, Økonomisjef / CFO i Mentor Medier.

Samarbeidet med BOAS Eiendom førte til en veldig god utvikling for bygningen, som igjen resulterte i et godt salg av bygården
- Espen Musæus, styreleder i KFUM Eiendom
Back To Top